Kada je na svom Instagram profilu objavila fotografije svog izvajanog tela, mnogi korisnici ove društvene mreže nisu mogli da poveruju da je australijska manekenka Hana Polajts zaista u drugom stanju i to ni manje ni više već šest meseci.

Budućoj mami, koja je inače zaljubljenik u fitnes i sport, trudnički stomak jedva da se nazire, ali to ne znači da ona i beba nisu zdrave.

Hana, koju prati više od milion ljudi, ne stidi se da svoje trudničko telo pokaže u potpunosti, ali ni nju mnogi nisu pooštedeli negativnih komentara na račun veličine njenog stomaka.

Međutim, većina ljudi izgleda još uvek ne zna da veličina trudničkog stomaka zavisi od mnogo toga, ali nikako ne znači da buduća mama ne vodi računa o svom zdravlju i samim tim zdravlju svoje bebe.


Pogledajte 7 stvari koje utiču na veličinu i oblik trudničkog stomaka

“Negativne komentare ne primam k srcu, posebno jer znam da vodim računa o sebi i bebi. I samo da se zna, moj doktor je rekao da je, bez obzira na veličinu mog stomaka, sa bebom sve u redu”, izjavila je Hana.

“Ne brojim kalorije i nisam opterećena dijetama. Volim da kupujem svežu hranu i često kupujem u lokalnim marketima”, objasnila je na svom sajtu.

I dok mnogi i dalje misle da je njen stomak isuviše mali, doktori zapravo smatraju da je 20 puta veći od proseka, istakla je nedavno Hana na Instagramu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.