Iako je već jednom zadivila javnost fotografijama na kojima pokazuje kako zaista izgleda uloga majke, i ovoga puta je Hadas Anklif (21) uspela da oduševi javnost širom sveta. Naime, ona je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pokazuje da je postporođajni nedostaci na telu uopšte ne dotiču.

"Nosila sam ovu majicu koja otkriva stomak. Drago mi je što me više ne brinu nedostaci na telu i što konačno mogu da uživam u letnjim stvarima," napisala je Hadas u komentaru.

Ova mlada mama pozirala u istoj kombinaciji nekoliko puta i zahvalila se fanovima na podršci. "Sijam jače nego ikad," napisala je ispod jedne fotografije, a komplimeti i reči podrške od strane fanova su se nizali.

A photo posted by Haddas Ancliffe (@dahs) on Mar 24, 2016 at 6:50pm PDT

Ovo nije prvi put da Hadas, koja ima skoro 25.000 pratilaca na Instagramu kači slike svog tela posle porođaja kao i stomaka. Njena hrabrost i samopouzdanje inspirišu mnoge mame da budu ponosne na svoje telo.

"Prekriven je strijama, opušten je i nije ni blizu ravan kao što je nekada bio," napisala je ona ispod jedne fotografije i dodala da će postavljati još dosta sličnih kako bi olakšala onima koji se ne osećaju prijatno u svojoj koži.

A photo posted by Haddas Ancliffe (@dahs) on Dec 14, 2015 at 4:34pm PST