Dejna Mager je profesionalni fotograf, a nedavno se ostvarila i u ulozi mame. Ona je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju koju je uslikao njen suprug Met, a na kojoj ona spava pored svoje tromesečne ćerke Luele u njenom krevecu.

Iako je fotografija najpre izazvala opštu zbunjenost, Dejnin opis uz fotografiju razlog je zbog kojeg je ova fotografija podeljena više od 23 hiljade puta.

Naime, Dejna je bila na bogosluženju sa svojim suprugom, a misionar im je ispričao tužnu priču o poseti sirotišta u Ugandi. 

Prilikom posete sirotišta, misionara je veoma iznadila tišina, jer nijedna beba od njih 100, koliko ih je bilo, nije plakala.

Kada je misionar upitao zaposlene u sirotištu zašto nijedna beba ne plače, oni su imali odgovor koji bi svakoga dirnuo. Nakon nedelju dana koje provedu ovde, bebe jednostavno prestanu da plaču, jer shvate da niko ne dolazi i da možda nikada i neće doći po njih.

Dejna je otkrila da joj je ova priča slomila srce i da nikada neće moći da je zaboravi.

"Kada sam čula ovu dirljivu priču obećala sam svojoj ćerki da ću uvek biti pored nje", objasnila je Dejna. Ona smatra da ova priča može da bude veoma poučna za sve roditelje kako bi shvatili da je normalno da se suoče i sa dobrim i lošim pri odgajanju svoje dece. 

"Budite zahvalni čak i kada imate loše dane. To ne znači da nikada ne treba da budemo nervozni, jer to nije moguće, pogotovu kada ste roditelj. Međutim, uvek treba da pružimo podršku i ljubav svojoj deci , jer postoje deca koja nemaju tu zaštitu i udobnost", objasnila je dirnuta mama.

Dejna je srećna što je njena fotografija privukla pažnju javnosti, jer smatra da cela priča nosi veliku pouku o tome kako treba da se fokusiramo na najvažniju ulogu u svom životu, ulogu roditelja, kao i na to da nikada nećemo biti savršeni roditelji, ali ćemo uvek svojoj deci pružati bezgraničnu ljubav, a to je nešto najvažnije.