Pedesetpetogodišnja Šeron Kats iz Bostona u Velikoj Britaniji, koja već ima četvoro odrasle dece, nedavno je ponovo postala mama i to trojkama - Mejsonu, Rajanu i Lili.

Ova baka četovoro mališana, pre porođaja je išla na ubrizgavanje botoksa kako bi izgledala što mlađe kada se mališani rode.

Pogledajte i Najstarija majka na svetu: 76-godišnja Indijka, mama predškolca (FOTO)

Šeron i njen dečko Stjuart Rejnolds potrošili su 22 hiljade funti za vantelesnu oplodnju, koju su uradili u privatnoj klinici na Kipru, s obzirom da britanski Nacionalni zavod za zdravlje ne radi vantelesnu oplodnju ženama koje su starije od 42 godine.

Šeron, koja je već prošla kroz menopauzu, uzela je jajne ćelije od žene koja podseća na nju, a koje su oplođene spermom njenog dečka u laboratoriji i potom ubačene u njenu matericu.

Šeron ističe da joj nije bitno to što su njena deca mlađa od njenih unuka i da je veoma srećna što će kuća biti ispunjena dečjim smehom.

Šeron i Stjuart su već četiri godine zajedno, ali i ih je u osnivanju porodice sprečila Šeronina menopauza. Mališani su rođeni carskim rezom, a nakon rođenja proveli su 11 meseci u bolnici.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.