Rijen Frenklin, Ejnsli Peters i Rajli Hadžej prvi put su se srele 2014. godine dok su patile od različitih oblika opake bolesti, raka. Tom prilikom, nastala je fotografija koja je raznežila čitav svet i dotakala srca mnogih. 

to purchase a copy of this image visit this page (proceeds go to help the families with medical exspenses)...

Posted by Scantling Photography on Sunday, April 6, 2014

Porodice ovih hrabrih devojčica ponovo su se sastale početkom godine i to pod dosta srećnijim okolnostima.

"Odlučili smo da ih ovaj put fotografišemo sa prvobitnom slikom, kako bi svi videli koliko su se devojčice promenile. Sve tri princeze se trenutno osećaju odlično i naznake raka su nestale," izjavila je za portal Today,  Lora Skantling, jedna od stvaralaca ovog humanog projekta.

Takođe Skantling dodaje da ne može biti srećnija što vidi devojčice na okupu. "Njihova veza je toliko jaka i vrlo su svesne koliko je njihova fotografija imala uticaja na decu koja se suočavaju sa sličnim životnim izazovima."

Team Rylie - Fight Like A Princess - Ainsley Jane's Allies

Posted by Scantling Photography on Tuesday, April 5, 2016

Devojčice su trenutno u mnogo boljem stanju i svaki trenutak za njih je potpuno čaroban.

Ajnsli i dalje ide na kontole svaki mesec, što je ne ometa da dane provodi sa osmehom na licu. 

Rajli je toliko ojačala da se priključila raznim sportskim aktivnostima. Nakon izlaska iz bolnice počela je da trenira ples i gimnastiku.

Rijen, najstarija devojčica, trajno je izgubila kosu zbog brojnih hemoterapija. Ipak ona uživa u druženju sa prijateljima i vožnji bicikla. 

Loru Skantling ispiraciju za ovaj potez pronašla je tokom borbe njenog očuha sa rakom pluća. Pronašla je sjajan način da proširi svesnost o ovoj bolesti i dirne srca mnogih.