Megan Vejli iz Tenesija koja je bila u 40. nedelji trudnoće porodila se u svom stanu, dok je njen dvogodišnji sin gledao crtaće u susednoj sobi.

S obzirom, da iznenadni porođaji kod kuće više nisu tolika senzacija, postoji ipak nešto neobično u ovoj celoj priči. Naime, Megan, koja je inače medicinska sestra, porodila se potpuno sama uz pomoć jedne ruke.

Dok je njen suprug Dejvid žurio da što pre stigne do kuće i dok je Hitna pomoć bila na putu, beba Emeri nije mogla da se strpi, već je svoju mamu dovela u situaciju da se sama snalazi.

Pogledajte i Porođaj uživo: Budući tata porodio verenicu kod kuće (VIDEO)

“Ne mogu da verujem da sam samu sebe porodila. Odjednom sam osetila trudove i shvatila da nema puno vremena”, rekla je Megan za Today.com.

Ona je najpre uspela da izvadi Emerinu glavicu, ali je telo bilo zaglavljeno.

“Sećam se da sam razmišljala da moram kako znam i umem da izvučem bebu iz sebe, pa sam se napela što sam više mogla, a onda se začuo plač”, objašnjava ponosna mama.

U međuvremenu je i Dejvid stigao kući, a kada je video suprugu sa bebom u naručju nije mogao da poveruje svojim očima.

Devojčica Emeri je zdrava beba, a i ona i njena mama osećaju se sjajno.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.