Pre nego što je počela da se bavi gimnastikom, mala Ema bila je vrlo nespretna i majka je mislila da će joj gimnastika pomoći da poboljša koordinaciju. Međutim, ispostavilo se da Ema ima neverovatan talenat.

Pročitajte i...Kako odabrati pravi sport za dete?

Instagram profil na kojoj se mogu videti fotografije ove male gimnastičarke, otvorila je Emina majka Antje u cilju beleženja gimnastičarskih podviga njene ćerke.

Koliko je dobra u onome čime se bavi sa samo tri godine, govori i to da je Ema nedavno gostovala u programu kod poznate voditeljke Elen de Dženeres, kao i to što je na društvenoj mreži prati više od 60 hiljada ljudi.  

Pročitajte i...Sport za najmlađe: pokretom do zdravlja!

"Odvela sam Emu na gimnastiku sa dve i po godine. Tada je bila prava mala trapavica i mislila sam da će joj gimnastika pomoći oko toga", rekla je mama Antje koja je dodala da nije ni slutila da će njena devojčica postati prava mala gimnastičarka.

"Kasnije su mi rekli da Ema ima talenat za gimnastiku, iako se niko u porodici nikada nije bavio ovim sportom", rekla je Antje.

Ipak, najslađi Emin odgovor u emisiji na pitanje da li je boli kada padne bio je:

"Ne, jer odmah ustanem", odgovorila je Ema čiji je šarm osvojio mnoge. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.