Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepši posao: Agencije traže volontere koji će paziti i maziti bebe

Stanovnici Sjedinjenih Američkih Država dobili su priliku da rade najslađi posao na svetu - agencije za usvajanje u celoj zemlji raspisale su konkurs za sve one koji žele da se maze sa bebama.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Agencije za usvajanje u Americi ne traže samo roditelje, već i volonetere! Naime, u celoj zemlji raspisan je konkurs u kome se traže svi koji žele da pruže pomoć tako što će maziti i brinuti se o novorođenim bebama dok ne budu usvojene.

Pogledajte i Kako usvojiti dete u Srbiji?

“Agencije danas nisu baš doboro finansirane, tako da su nam volonteri zaista potrebni”, rekao je Adam Pertman, predsednik Nacionalnog centra za usvajanje u Americi.

Osim brige o bebama, zadatak volontera bio bi i obilazak porodica koje su se prijavile za usvajanje, kako bi se proverilo da li su uslovi u kojima žive dobri za bebu.

Volonterima su plaćeni svi putni troškovi, a svaka agencija ima pedijtatre i potrebnu bebi opremu, tako da nijedan volonter ne bi imao nikakav izdatak.

Sve što je potrebno jeste pružiti ljubav malim bebama dok ne nađu svoj dom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica