Ova hrabra devojčica suočila se sa više teškoća nego što većina ljudi doživi za ceo život. Gabi je bila aktivno, bezbrižno i razdragano dete, a teška bolest u potpunosti je promenila njen život. I dok je ozdravljenje bilo jedino što su njeni roditelji želeli, Gabi je želela samo da nastavi da se bavi plesom.

U videu koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk i koji je do sada pregledalo više od 25 miliona ljudi, četrnaestogodišnja Gabi je objasnila kroz kakvu operaciju je morala da prođe, ali je i istakla da želi da nastavi da živi život punim plućima.

In this short video, cancer survivor and The Truth 365 spokesperson Gabi Shull explains Rotationplasty. Please check it out and go to www.thetruth365.org to Join the Movement!

Posted by TheTruth365 on Thursday, February 18, 2016

Doktori su morali da joj amputiraju koleno u kojem je bio tumor, a zatim su joj donji deo noge i stopalo spojili s gornjim delom, ali su ga okrenuli za 180 stepeni. 

“Zahvaljujući poslednjoj operaciji ponovo mogu da plešem, klizam, penjem se... Omogućila mi je da radim sve što želim i definitivno se radi o jedinstvenoj vrsti operacije koja možda nije za svakoga, ali meni je zaista pomogla”, ispričala je Gabi.

S obzirom da je više od ičega želela da ponovo igra balet, za nju je dizajnirana posebna vrsta nastavka za protezu.

Pogledajte kako Gabi pleše: