Megan i Kris Erikson su roditelji mnogočlane porodice u kojoj ćerke slave rođendane istog dana. Treću ćerku ovaj par je dobio 29. februara ove godine.

Pročitajte i...Proračun datuma rođenja

Nakon što je rodila svoju ćerku Alisu 29. februara 2008. godine, mama iz Minesote poželela je dobrodošlicu i drugoj ćerki Dženesi, četiri godine kasnije i samo nekoliko sati pre početka prestupnog dana. I ove godine se Megan Erikson držala svoje tradicije i svoje slavljenice pozvala da dođu u bolnicu po još jednu seku koja se, takođe, rodila 29. februara. 

"Provela sam sve prestupne dane u bolnici rađajući bebe. Tri prestupna dana u nizu", rekla je Megan.

Pročitajte i...6 razloga da imate šestoro dece

Megan i njen muž Kris, obično slave rođendane svojih ćerki 28. februara i prvog marta tokom godina koje nisu prestupne. 

"To je definitvno tema za diskusiju. Dobijamo gomilu pitanja kao što su: kako to funkcioniše, kada je njen pravi rođendan? Pa, rođendan joj je 29. februara, tako će pisati u njenoj vozačkoj dozvoli. To piše i u njenoj krštenici, samo mi ne možemo baš uvek da ga slavimo tog datuma", kaže Megan.

Ponosni roditelji imaju i sina i smatraju da je njihova porodica sada kompletna.

"Dan očeva je divan dan u našoj kući", kaže Kris za praznik koji pada otprilike devet meseci pre kraja februara. "Nikada nisam mislio da ćemo imati jednu, a kamoli tri ćerke rođene istog dana", izjavio je ovaj ponosni tata.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama