Vaše telo je prelepo, a nova reklamna kampanja robne marke “Lejn Brajant” vas na to i podseća. 

U kampanji, pod imenom“This Body”, glavne zvezde su Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka na svetu, i njene koleginice Tara Lin, Denis Bidot, Džordža Prat i Prešus Li.

Poznate manekenke su prilično obnažene u reklami, a u jednom delu Tara Lin doji i svoju bebu, te reklama slavi žensko telo i predstavlja svojevrsnu odu svim ženama, koje, iako bi mnogi rekli nesavršene, imaju razloga da budu ponosne na svoje telo.

Pogledajte i Pirelijev kalendar za 2016. godinu: Najzad fotografije nesavršenih žena (FOTO)

“Moje telo je stvoreno da bude smelo, moćno i seksi”, kaže u reklami Grejem, dok njena koleginica Tara Lin, koja je nedavno postala majka, dojeći sina ponosno ističe da je njeno telo stvoreno za ljubav.

Međutim, iako je reklama imala za cilj da ukaže na lepotu ženskog tela u svakom obliku, mnogima se nije svidela, pa su tako i dve čuvene televizijske kuće (NBC i ABC) zabranile njeno emitovanje, tvrdeći da je previše seksi.

"Prilično smo uvereni da im se ne sviđaju naši modeli, više nego njihova obnaženost. Kampanja “This Body” je pre svega zabavna i slavi žene svih oblika i veličina, a naše manekenke nisu ništa više razgolićene od modela koje imamo prilike da vidimo na istim televizijama”, navodi se u saopštenju kompanije “Lejn Brajant”.

Pogledajte ovu kratku reklamu:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama