Mama Dženifer Dervent  (32), bila je u kupovini kad je osetila bolove u predelu stomaka. Njen muž, Džonatan odmah je reagovao i odjurio sa njom u bolnicu, gde je ona na svet donela dečaka Ajzaka koji je rođen čak 10 nedelja pre termina.

Ajzak je težio samo 1.672 grama, a doktori su ga zavili u kesicu za sendvič, što je potpuno zbunilo roditelje.

— Alana Lucy (@newswork24) February 22, 2016

Koliko god da joj je bilo šokantno što vidi svoje mezimče u kesi, dečak je ipak uspeo da se oporavi i Dženifer sada sakuplja novac kako bi finansijski podržala medicinsko osoblje koje je pomoglo njenom sinu da "oživi".

"Odmah nakon rođenja njega su stavili u kesu i doktori su mi rekli da su to uradili kako bi regulisali njegovu temperaturu tela. Bilo je veoma šokantno, ali verujem da ćemo se jednog dana smejati tim slikama kad poraste", ističe mlada mama.

Dženifer kaže kako je osetila olakšanje kad je začula plač malog Ajzaka, koji je posle proveo pet nedelja na specijalnom odeljenju za neonatologiju.

Ovo nije bilo prvi put da je ovaj par zadesio nesvakidašnji porođaj. Naime svog prvog sina na svet je doneo Džonatan, nakon što je 40 minuta kod svoje kuće pomagao Dženifer da ga rodi. Ona tada nije mogla da ode u bolnicu jer je imala previše jake bolove.