Gotovo osam godina , Ešli i Tajson Gardner pokušavali su da dobiju dete, ali bezuspešno. Konačno, pre sad već dve godine, ovaj bračni par iz Ute sakupio je novac za vantelesnu opodnju, a njihova želja da dobiju bebu se četvorostruko ostvarila - oni su početkom prošle godine dobili četiri devojčice.


Pogledajte i Mama dvoje mališana dobila četvorke začete prirodnim putem! (FOTO)

Iako je porođaj protekao u savršenom redu, Indi, Esma, Skarlet i Evanđelina su u prvim nedeljama života zbog nedovoljne težine bile životno ugrožene, a dirljiv momenat kada ih je Ešli prvi put uzela u naručje zabeležen je i kamerom.

Video koji je snimio ponosni tata raznežio je mnoge, a porodica je i nakon toga privlačila mnogo pažnje, posebno kada su svi na okupu.

Pogledajte i Trudna u 65. godini: Majka 13-oro dece nosi četvorke!

“Prvi meseci otkako su se rodile bili su jako iscrpljujući, ali se ne žalimo. Svakog dana osećam neverovatnu zahvalnost što imam priliku da gledam ova mala čuda kako odrastaju. Sada su sasvim zdrave, srećne i dobro napreduju. Ne razdvajam se od njih i ne mogu da prestanem da ih gledam, grlim i ljubim”, izjavila je pre nekoliko meseci za magazin People ova presrećna mama.

Hey guys! HAPPY FEBRUARY!!! A lot of you have asked about a coupon code for Minky Couture blankets; they have given...

Posted by A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets on Monday, February 1, 2016

Pogledajte kako je izgledao njen prvi susret sa “malim čudima”:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.