"Mama, zašto imaš bradu na zadnjici?", pitanje je zbog kojeg je jedna mama pocrvenela. Pročitajte ostale "bisere".

Blogerka Ema Gil na Facebooku je opisala trenutak kada je nju i njenog supruga ćerkica "izblamirala" nasred šoping centra, a drugi roditelji priključili su se da ispričaju svoje situacije.

Ema Gil (37) iz Mančestera je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala kako je nju i njenog supruga Lija ćerkica Kloi izblamirala tako što je u šoping centru viknula: "Rekao si k...., tata!" Ova mama objašnjava da je zapravo došlo do nesporazuma, Kloi nije dobro čula šta je tata rekao, ali već je bilo kasno.

Kada je Ema podelila svoju priču, mnogi roditelji su se nadovezali.

Sara Din prisetila se trenutka kada je njen si, u tom periodu "zaluđen" piratima, prošao pored čoveka na ulici koji je nosio povez preko jednog oka i viknuo: "Mama, vidi pirata!"

"Kada je moj sin Kodi krenuo u školu, prvog dana mi je ispričao: Mama, rekao sam učiteljici da veštice stvarno postoje, objasnio sam joj da si mi ti rekla da je žena što radi u restoranu veštica", priseća se Džodi Dičer.

Mama Šarlot Flojd seća se kako je pocrvenela zbog izjave svoje, tada trogodišnje ćerkice Medlin, u javnom toaletu. Pitala me glasno: "Mama, zašto imaš bradu na zadnjici?" "Čula sam da se žena u susednoj kabini tiho smeje, verovatno se jedva uzdržavajući da ne prasne u smeh. Umalo sam umrla od sramote", kaže Šarlot.

Lora Norford doživela je blam kada je šetala svog sina Džejdena (3). "Gledao je jednu ženu tako zaprepašćeno da sam znala da će nešto reći. Upravo zato sam požurila da što pre prođemo, ali se on zaustavio pored nje i pitao: 'Izvinite, zašto vi nemate zube, a ta tri što imate su tako crna?' Bilo me je tako sramota..."