Pola Vilijams iz Teksasa dirnula je mnoga srca kada je objavila video svog šestogodišnjeg sina Kanea koji se ponovo susreo sa svojom kucom, nestalom pre nešto više od mesec dana. 

“Četvrtog decembra naš pas Kejs je nestao. Pustili smo ga napolje da piški, a kada smo izašli da ga ponovo uvedemo u kuću, njega nije bilo. Kane je bio neutešan i stalno je plakao”, objašnjava mama Pola.

Pogledajte i Preslatko: Devojčica i pas spavaju zajedno u krevecu (FOTO)

Da stvar bude gora, samo nedelju dana nakon što se kuca izgubila, pao je veliki sneg, što je umnogome otežavalo potragu. 

Međutim, na kraju se sve završilo u najboljem redu. Osmog januara Pola je odvezla Kanea kod bake i deke, a po povratku kući slučajno je uočila grupu dece okupljenu oko kuce koja joj je ličila na Kejsa. Bila je u pravu - to jeste bio njihov pas.

Iako je Kejs bio na sigurnom, kod porodice koja ga je udomila i hranila, ipak mu je nedostajao njegov mali najbolji prijatelj. Pogledajte njihov dirljivi prvi susret nakon mesec dana razdvojenosti:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama