Dok je čekala u redu za fotografisanje sa Deda Mrazom, jedan od blizanaca Kanađanke Rebeke Danbar postao je nervozan, pa je ona morala da ga nahrani. U tom momentu pala joj ne pamet ideja da se baš tako i slika sa Deda Mrazom, a prijatelj koji je bio sa njom ju je ohrabrio da to i uradi.

“Najpre sam pitala fotografa da li je OK da napravimo takvu fotografiju. Kada smo dobili potvrdan odgovor, ostao je još samo Deda Mraz”, objašnjava Rebeka i dodaje da je Deda Mraz bio oduševljen: “Odgovorio je da za 40 godina koliko radi ovaj posao još uvek niko nije došao na sličnu ideju”.

— CityNews Toronto (@CityNews) December 18, 2015

Tako je nastala fotografija koja je malo po obavljivanju na društvenoj mreži Fejsbuk bila zatrpana negativnim komentarima, a na kojoj je napisano "Sve što želim za Božić, jeste zdrava i srećna beba".

Naime, mnogi su prokomentarisali da je ovakav način skretanja pažnje, pre svega na sebe, vrlo neprimeran. 

“Ja sam veliki pobornik dojenja, pa čak i u javnosti, ali čini mi se da je gospođa Danbar želela samo da privuče pažnju”, glasi jedan od gotovo 75 odsto negativnih komentara.

Vidno razočarana neočekivanim rekacijama na fotografiju, mama Rebeka je morala da promeni i podešavanja za privatnost na svom profilu.

“Pomalo je razočaravajuće to što ljudi negativno reaguju na nešto što nije trebalo tako da izgleda. Jednim delom, trebalo je da bude i zabavno”, napisala je Rebeka.

Šta vi mislite?

Zgodan i moderan: Upoznajte Deda Mraza koji se najviše dopao mamama (FOTO)