Malo pre nego što je Riland Vejd otišao da vidi Deda Mraza u tržni centar u američkom gradu Akronu, doživeo je epileptični napadaj. Iscrpljeni dvogodišnjak zaspao je, a kada je došao kod deke u crvenom odelu on je pokazao veliko srce. Tako je nastala najdirljivija fotografija koja će Rylandovoj obitelji biti prelijepa božićna uspomena

Kada se danas dvogodišnji dečak Riland Vejd iz američke države Ohajo rodio, nedostatak kiseonika doveo je do oštećenja mozga. Mališanu su dijagnostifikovane epilepsija i cerebralna paraliza. 

Ryland wouldn't open his eyes for anything...thank you, Santa, for taking a snooze with him! #SoothingSanta #TeamRyland

Posted by Team Ryland Updates on Sunday, December 6, 2015

Rland koji ne može da govoriti i ima oštećen vid, svaki dan doživi barem jedan epileptični napad, a nekad i više od šest. Međutim, bez obzira na Rilandovo stanje, njegova porodica se trudi da mu omogući što više životnih iskustava. 

Ryland got a Build-A-Bear dog from Santa, and we went and dressed him like a Jedi! #SoothingSanta #TeamRyland #DogiWanKenobi

Posted by Team Ryland Updates on Sunday, December 6, 2015

"Znamo da rizik od epileptičnog napada postoji uvek, ali ne želimo zbog toga da budemo stalno zaključani u kući kada je toliko toga što Riland može da iskusi. Naš je posao kao roditelja da mu pokažemo svet uzimajući u obzir njegova ograničenja i pazeći na njegovu sigurnost", kaže Rilandova mama Samanta Wade. 

Jedno od takvih iskustava Riland je doživeo kada je otišao da upozna Deda Mraza. Međutim, kako je malo pre toga imao epileptični napad, iscrpljeni dvogodišnjak je zaspao. Deda Mraz se potrudio da bolesni mališan dobije lepu uspomenu i tako je nastala fotografija na kojoj usnuli Riland sedi u krilu Dedu Mrazu koji se pravi da spava.