Mama Kortni Solstad dovela je kući dečaka kojeg je usvojila, a kako bi iznenadila svoje tri ćerke, bebu je stavila ispod novogodišnje jelke.  


Pogledajte i..Praznične čarolije u kući Nataše Bekvalac: Dom je tamo gde je ljubav! (FOTO)



Kako je izgledao taj magični susret, ova mama je uspela da zabeleži, a video je objavila na svom Fejsbuk profilu uz reči:

"Devojčice nisu znale za Nejtana do ovog momenta. Dočekali smo ih na vratima i rekli da smo bili u božićnoj kupovini i da smo im kupili poklon koji će deliti... i da je on ispod jelke!"


Pogledajte i...  Da li je ovo najslađa fotografija sa Deda Mrazom ove zime? (FOTO)

Kada su ga ugledale devojčice su zaplakale od sreće.

"O, kako je sladak", rekla je jedna devojčica, dok je druga pitala da li sme da ga dodirne.

The girls knew nothing about Nathan until this. We met them at the door and told them that we had been out Christmas shopping and got them a gift to share...and it was under the tree! #Solstad6

Posted by Courtney Solstad on Saturday, December 5, 2015

Mama Kortni je objavila i božanstvenu božićnu fotografiju sa bebom ispod jelke, a njen status raznežio je ljude širom sveta:

The most beautiful thing imaginable! #Solstad6

Posted by Courtney Solstad on Friday, December 4, 2015

Pogledajte i... Mama upoznao sam Deda Mraza: Dirljiv gest jednog deke oduševio svet (FOTO, VIDEO)


"Hranim svog malog dečaka i razmišljam o događajima proteklih dana! Ovo je bilo jedno od najčarobnijih iskustava u našim životima! Molili smo se za velike stvari i Bog je odgovorio na velikodušan način! Naš mali dečak je neverovatno savršen! Zdrav je i srećan, i nešto najslađe je što smo ikada videli!", napisala je srećna mama.

Izvor: Zadovoljna

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.