Nemački ovčar Baron svojim vlasnicima nije samo najbolji prijatelj, već i najveća pomoć u obavljanju gotovo svih omraženih kućnih poslova.

Ovaj simpatičan pas oduševio je ljude širom sveta i stekao veliku popularnost nakon što je njegova vlasnica Linda na internetu objavila samo deo onoga što on ume.

Pogledajte i Saveti "kraljice čistoće": 5 kućnih poslova koje bi trebalo da radite svakog dana

Naime, Baron je prava domaćica. Nakon jela ovaj vredan pas prljavo posuđe uredno složi u mašinu za pranje sudova, a isto tako i izvadi nakon što se proces pranja završi. Ništa drugačije nije ni sa prljavim stvarima koje sam skuplja i stavlja u veš mašinu.

Međutim, to nije sve!


Pogledajte i Najbolji drug za igru: Pas pomaže mališanima da preskaču konopac (VIDEO)

Kako bi kuća blistala Baron ume da prebriše pod, ali i da ga usisa. Pored svega ovoga ova pametna kuca podigne dasku kada koristi toalet.

Nakon napornog dana Baron najviše voli da se opusti u igri sa najmlađim članom ove neverovatno srećne porodice.

Čini se da je Baron veoma zauzet i srećan pas, a pored toga je postao i prava senzacija na društvenim mrežama.

Now THIS is impressive! German Shepherd Baron learned how to use the toilet! (Yes, he is actually using it!)Follow Baron on Instagram: https://instagram.com/baron_the_gsd/

Posted by K9 Instinct on Thursday, April 16, 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.