Žena iz Tajvana, čije ime nije objavljeno, porodila se na letu za Los Anđeles u avionu kompanije China Airlines.

Ona je nakon šest sati leta, koji inače traje 19, posadi saopštila da joj je vodenjak pukao. Ekipa posade brzo je reagovala, a na sreću dogodilo se da je među putnicima bila i doktorka Anđelika Zen. 

Pogledajte i Neobično iskustvo (Yu)mame: Porodila sam se u avionu!

"Vraćala sam se sa medenog meseca i sa sobom nisam imala ništa od potrebne opreme, bilo je veoma teško. Porođaj je morao da se obavi pod teškim uslovima, ali smo na kraju ipak uspeli", izjavila je doktorka zahvaljujući kojoj je na svet došla jedna zdrava devojčica.

U videu koji je objavila putnica Amira Rajput mogu se videti stjuardese koje drže tek rođenu devojčicu obavijenu u ćebence, brišu je i radosno se smeju dok uzbuđeni putnici kliču i aplaudiraju.

"Niko od putnika nije paničio, svi su bili mirni kako bi se žena što lakše porodila", izjavila je Amira i dodala da je novopečenu mamu videla u toaletu pre leta.

Pogledajte i 6 najčudnijih mesta na kojima su se mame porodile

"Bila je ogromna, videlo se da je u poodmakloj trudnoći. Sećam se da sam se zapitala odakle joj ideja da putuje bilo gde."

Pilot je obavestio kompaniju o situaciji i zatražio da sleti na najbliži aerodrom na Aljasci.

Pogledajte kako je izgledao porođaj:


undefined

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.