Koni-Rouz Siborn, dvogodišnjakinja iz Velike Britanije sa Daunovim sindromom, oduvek je ljude šarmirala svojim prelepim osmehom, a ne postoji osoba koja poznaje njenu mamu Džuli, a da nije uputila kompliment ovoj neodoljivoj devojčici.

Pogledajte iMaminim stopama: Fotografije dečaka sa Daunovim sindromom oduševljavaju svet (FOTO)

Osim toga, mnogi od njih su mama Džuli ubeđivali da malu Koni-Rouz treba da prijavi u agenciju za modele, što je ona na kraju i uradila. Danas Koni ima već dva potpisana ugovora i polako postaje veoma popularni model, u svetu mališana.

“Kada sam sa agencijama razgovarala o Daunovom sindromu, nikome to nije predstavljalo problem”, izjavila je Džuli za Dailymail.

“Koni obožava modeling. Veoma je profesionalna, poslušna i vidi se da se ludo zabavlja ispred kamere.”

Pogledajte i Dirljivo pismo jednog oca: Rekli su da se nikad nećeš udati - a pogledajte sad!

Koni je, inače, rođena dva meseca pre predviđenog termina, a Daunov sindrom joj je dijagnostikovan kada je bila stara dve nedelje.

“Imamo još prijatelja čiji mališani imaju Daunov sindrom i svi imaju isključivo pozitivna iskustva. To je još jedna beba kojoj je potrebna ljubav.”

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.