Ričard Kašvort i njegova supruga Mercedes Kasaneljas poslali su apel da se njihov pravi sin pronađe, jer strahuju da je možda žrtva trgovine ljudima, a da je osoblje u porodilištu namerno izvršilo zamenu.  

Par, koji inaće živi u Sjedinjenim Američkim Državama, u maju ove godine otputovao je u El Salvador, kako bi se gospođa Mercedes porodila u svojoj zemlji rođenja.

Pogledajte i 7 najšokantnijih priča o bebama zamenjenim u porodilištima

Međutim, kada su se nakon porođaja vratili u Ameriku, ovi novopečeni roditelji su odlučili da urade DNK test, jer dete nije ličilo ni na jedno od njih dvoje. Ono što su otkrili ostavilo ih je u šoku - dete nije njihovo!

U dirljivom intervjuu za lokalnu televiziju, očajna majka Mercedes prizanala je da ona i suprug ne mogu da spavaju noćima i da ne mogu da prestanu da razmišljaju gde je njihov pravi sin i sa kim je. 

"Samo želimo da nam vrate našeg sina!"

Roditelji su sproveli i istragu i potražili sve roditelje koji su tog istog dana dobili bebu u porodilištu u El Salvadoru, a ispostavilo se da su sve bebe kod svojih pravih roditelja, te sada sumnjaju da je njihova beba prodata.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.