Bračni par iz Francuske u nedelju je krenuo na letovanje sa svojom trogodišnjom ćerkom, a kako je put bio dug i naporan odlučili su da stanu na odmaralište uz auto-put i predahnu. Međutim, ono što se desilo nakon toga, šokiralo je celu državu.

Pogledajte šta je uradio policajac kada je zaustavio trudnicu u vozilu

Naime, oni su svoj put nastavili, ali bez svoje trogodišnje devojčice. Da stvar bude još gora, roditelji nisu ni primetili da njihova ćerka nije tu, iako su prešli čak 130 kilometara.

Pogledajte i Rusija: Dete ispalo iz automobila tokom vožnje (VIDEO)

Devojčicu su pronašli turisti i o tome obavestili policiju. Roditelji su se setili da devojčica nije u autu tek kad su na radiju čuli da je pronađena devojčica, kao i da je na sigurnom.

"Devojčica je bila uplašena, a jedino što je mogla da kaže jeste to da ima brata i sestru, kao i da je sa porodicom pošla na letovanje", rekao je jedan od turista koji je pozvao policiju. 

Roditelji su u nedelju uveče bili saslušani u policiji, a još uvek se ne zna šta će se tačno dogoditi sa neodgovornim roditeljima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.