Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poštar velikog srca: Dečaku koji nije mogao sebi da priušti knjige pomogao lokalni poštar (VIDEO)

Šestogodišnji dečak koji je zaljubljenik u knjige godinama je čitao reklamni materijal, ali zahvaljujući dobrom poštaru on danas uživa u različitoj literaturi. Pročiajte ovu dirljivu priču...

 Izvor: Foto: YoutTube/ printscreen

Dvanestogodišnji Metju Florez je pomalo drugačiji od ostale dece. On voli da čita poštu.

Do pre par dana, on je čitao samo reklame koje su mu bile dostupne. Niame, Florez toliko voli da čita da je prišao poštaru koji donosi račune i reklame u njegov kraj da ga pita da li ima još reklamnog materijala za čitanje.

Pogledajte i ... Pomozite detetu da zavoli čitanje

Ovo čudno pitanje nateralo je lokalnog poštara Rona Linča da pita dečaka zašto toliko voli da čita reklame, na šta je dečak odgovorio da njegovi roditelji nemaju automobil niti može da plati autobus da ode do biblioteke. 


Pogledajte i ... Neka čitanje bude omiljena zabava

Rona je to dosta pogodilo pa je obećao dečaku da će mu pomoći.

"Većina dece njegovog uzrasta žele igračke! Lepo je videti njegovu želju da čita i zato sam želeo da mu pomognem."

Linč je mislio da će svojim postom na Fejsbuk profilu uspeti da sakupi 50 do 60 knjiga za mališana, ali priča je otišla još dalje. Ljudi iz celog sveta, uključujući Australiju, Indiju, Britaniju su poslali knjige. 

Florez je rekao kako je veoma srećan i kako je u prvom momentu bio zbunjen jer nije znao da su to sve knjige za njega. Takođe, jedva čeka da deli knjige sa drugom decom i obećao je da će pročitati sve do jedne.

Šestogodišnji dečak koji je zaljubljenik u knjige godinama je čitao reklamni materijal, ali zahvaljujući dobrom poštaru on danas uživa u različitoj literaturi. Pročiajte ovu dirljivu priču...
Izvor: YouTube

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica