Poznata po svom "otkačenom", rokenrol fazonu, Gven Stefani svojom novom fizurom nije mnogo iznenadila fanove. Međutim, kosa njenog sina Zume je svakako nešto o čemu se ovih dana priča.


Pročitajte i... Mama Gven i Zuma u nezaboravnoj avanturi (FOTO)

Naime, poznata porodica Stefani - Rosdejl je proteklog vikenda prošetala ulicama Los Anđelesa. Dva starija dečaka - devetogodišnji Kingston i sedmogodišnji Zuma - veselo su trčkarala pored roditelja, dok se najmlađi član porodice, mali Apolo, baškario u naručju svog tate Gevina. 

Tom prilikom, pored slavne Gven, pažnju prolaznika je najviše privukao Zuma i to zbog njegove kosice koja je ofarbana tako da neodoljivo podseća na maminu - platinasti bob sa crnim krajevima!


Pročitajte i... Sin Danijele Dimitrovske neodoljivo podseća na mamu (FOTO)

Inače, i ostali članovi ove vesele porodice mogu se pohvaliti neobičnim frizurama, počev od najstarijeg Kinstona koji ima "prošaranu kosu" do veselih kovrdža tate Gevina i malog Apola.  

Poznata mama je, kao i uvek, izgledala savršeno u svom prepoznatljivom, ležernom stilu - ovaj put u šalvarama, majici na brtele i japankama. 


Pročitajte i... Tri fantastične frizure za letnje dane


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.