Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama zahvaljujući Fejsbuku otkrila od čega boluje njen mališan

Nakon što je, zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk, otkrila od čega boluje njen sin, jedna mama odlučila je da podigne svest o Lajmskoj bolesti i upozori roditelje da na vreme reaguju...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nekoliko dana pre nego što je primetila crvene pečate na koži svog sina, Keren MekGregor je na društvenoj mreži Fejsbuk slučajno spazila fotografiju na kojoj su bili prikazani isti pečati, karakteristični za Lajmsku bolest - infektivno oboljenje koje nastaje ubodom krpelja.

Pogledajte i Kako zaštititi decu od krpelja

Upravo ova fotografija bila je dovoljna da Keren samo nekoliko dana nakon toga odmah shvati šta je sa njenim sinom.

PLEASE READ (and share): I am so grateful for the post similar to this one that I saw three days ago… a post that...

Posted by Karen McGregor on Saturday, 20 June 2015

Keren je svog sina odmah odvela kod lekara koji su njene sumnje i potvrdili. Zahvaljujući brzoj reakciji mame, ali najpre fotografiji koju je slučajno videla, sprovedeno je lečenje odgovarajućim antibioticima pod lekarskim nadzorom, zbog čega je sprečena pojava kasnjih komplikacija.

“Savetujem svima, a posebno roditeljima, da prate ovakve objave na Fejsbuku. Da nisam slučajno naletela na fotografiju, nikad mi ne bi palo na pamet da moj sin ima upravo Lajmsku bolest. Najpre bih pomislila da je u pitanju obična reakcija kože na predugo igranje u velikoj travi”, objašnjava Keren.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica