I super mršave, i one sa oblinama, kao i one gojazne..., veliki broj žena danas ima problem sa celulitom. Iz tog razloga, kompanija "Marisota" pronašla je rešenje kako da se dame reše nepopularne "pomorandžine kore".

Pročitajte i... Prirodom protiv celulita

Naime, oni su osmislili helnake od morskih algi, za koje tvrde da su siguran saveznik u borbi protiv celulita.

Macrocystis Pyrifera Extract je smeđa morska alga iz Severnog Ledenog okeana. Ove biljke su veoma otporne na spoljašnje uticaje jer moraju da preživljavaju u ekstremnim uslovima, i često menjaju okruženje. Ta njihova svojstva čine ih i veoma dragocenim sastojcima u preparatima za negu kože. 

Predstavnici ovog brenda kažu da ove helanke čine da noge izgledaju glatko, bez vidljivih neravnina i "rupica" koje se pojavljuju kada prekrstite noge, a da pri tom nemaju nikakvo štetno dejstvo po zdravlje onoga ko ih nosi.

Helanke se proizvode uz pomoć najnovije tehnologije. Njihov sastavni deo čine mikro kapsule u kojima se nalaze morske alge, koje svoj ekstrakt otpuštaju prilikom kretanja, odnosno nošenja ovih helanki. Ali čak i dok sedite ove nutritovno bogate alge iz dubina okeana, neguju vašu kožu i redukuju celulit.

Pogledajte i... Ne stidite se svog tela: Kampanja dokazala da je celulit sasvim normalna pojava (VIDEO)

"Odlično je da žene sada imaju mnogo manje drastičnu alternativu, od nekih kojima su do sada pribegavale kako bi se izborile sa celulitom. Dugo smo razmatrali ovu ideju i shvatili da nema razloga da i dalje ignorišemo potpuno prirodna rešenja koja se nalaze pred nama", kažu iz "Marisota" kompanije.

Lots of buzz today around our Magisculpt 'Sea Kelp' Leggings! Not only do they smooth your shape they help reduce the...

Posted by Marisota on Tuesday, June 30, 2015


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.