Luis Haris i Den Hil iz Velike Britanije pre tri meseca postali su srećni roditelji preslatkih blizanaca Izabele i Džejkoba. I, mada bi se reklo da je ovaj par poput svih ostalih mladih roditelja, po nečemu se ipak izdvajaju...

Naime, Luis i Den nisu baš štedljivi kada je u pitanju bebi oprema za njohove naslednike. Oni mesečno za njih izdvajaju više od 100 hiljada funti.

Pogledajte i Najskuplja oprema za bebe na svetu

Kako priznaju, već i pre njihovog rođenja potrošili su 19 hiljada funti!


Pogledajte i 8 najskupljih igračaka na svetu

“Ljudi govore da smo glupi i da zapravo imamo više novca, nego pameti, ali zaista smo se dugo borili za potomstvo i blizanci su nam sve na svetu”, kaže za “Sunday People” tridesetdvogodišnji Den, koji radi kao TV prezenter.

Pogledajte i Gde spavaju deca svetskih zvezda

Da se Džejkob i Izabela potpuno razlikuju od ostalih beba, govori i to da ih njihova mama nikada dva puta ne oblači u istu garderobu. Osim što im odeća nosi imena najpoznatijih modnih dizajnera, ove bebe imaju i preskupu bebi opremu - samo jedan njihov plišani meda košta 600 funti, krevetac 15 hiljada, a kolica tri hiljade.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.