Ćerka Dru Barimor je postala prava internet senzacija! Prethodnih dana, na gotovo svim stranicama i društvenim mrežama počele su da kruže slike male Oliv, koje su izazvale lavinu komentara.

Pogledajte i Dru Barimor je majka zmajeva

Devojčica je usnimljena u zagrljaju svog oca Vila Kopelmana, dok je uživala u zabavnom dečjem parku Studio city u Los Anđelesu.

Oliv, koja uskoro puni tri godine, nosila je prelepu i jednostavnu modnu kombinaciju koju čine pantalone i cvetna košulja.

Na ovoj spontanoj fotografiji fanovi popularne glumice su uočili neverovatnu sličnost koja postoji između mame i ćerke. Oliv je gotovo identična mama!

Pogledajte i Dru Barimor: Dadilja mi nije potrebna

To su primetili i obližnji prolaznici koji su oduševljeni prilazili preslatkoj devojčici. Komentari su različiti, ali su se svi složili da Oliv zaista podseća na svoju mamu, koja je u njenim godinama već gradila glumačku karijeru.

Kao dokaz, predstavljamo vam fotografiju Dru Barimor, kada je bila sličnih godina kao Oliv danas. Šta vi mislite, da li su mama i ćerka toliko slične?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.