Najsrećnije mesto na svetu možete da pronađete baš ispred vaših vrata!

Tako je i poznata mama Kim Kardašijan ispred njenih vrata, u dvorištu porodične farme, organizovala interesantan vikend za svoju devojčicu. Uz pomoć fenomenalnog šminkera, Nort Vest je bila u mogućnosti da izrazi svu svoju ljubav prema Diznijevim junacima. 

Pročitajte i... Kim Kardašijan: Moja ćerka već ume da se našminka!

"Slikanje na licu, danas na farmi!", napisala je Kim ispod fotografije na kojoj je se nalaze ona i njena devojčica sa maskom Mini Maus i sa neodoljivim srcem na nosiću. Bilo je nemoguće da mala Nort ovom maskom ne izazove osmeh na licu svih onih koji su je videli.

I ovo nije prvi put da je gospođica Nort Vest bila na farmi sa svojom porodicom, ona je tu provela i Uskrs, gde joj se pridružilo i nekoliko bliskih prijatelja u "lovu" na uskršnja jaja, ali i Noć veštica, kao i mnoge druge praznike.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Američka zvezda rijaliti programa odlučila je da ovaj vikend provede uživajući u druženju sa svojom mezimicom. I kako smo mogli da očekujem, društvene mreže su brzo preplavile preslatke fotografije.