Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađa decu kako bi imala što veći prihod od socijalne pomoći! (VIDEO)

Mendi Kuavi je samohrana majka desetoro mališana, a želja joj je da postane baka pedeset unučića, kako bi prihod od države bio dovoljan da ne mora da radi do kraja života. Evo njene priče...

  Izvor: Foto: Youtube

Samohrana mama Mendi Kauvi ima desetoro dece. Njih je dobila sa pet različitih partnera. Živi u malom gradu Hastingsu na jugoistoku Engleske. Ova mama je jedinstvena jer je ona rađala decu od svoje 18 .do 36. godine kako bi imala što veći prihod od socijalne pomoći. Ona sada želi 50 unučića, kako bi prihod od države bio dovoljan da ne mora da radi do kraja života.

Mendi Kauvi ima 49. godina i živi u malom gradu na jugoistoku Engleske. Ona je samohrana mama i ima desetoro dece. Njih je dobila sa pet različitih partnera. Prvo dete, dobila je sa 18 , a poslednji put sa desetim detetom se porodila sa 36. godina.

Pogledajte i 6 razloga da imate šestoro dece

Iako se ne susrećemo svakodnevno sa ovakvom životnom pričom, to nije razlog zašto je Mendi privukla pažnju javnosti. Ono zbog čega je Mendi šokirala sve koji su čuli njenu priču jeste da ona živi od socijalne pomoći države.

Naravno da nije ništa novo živeti od socijalne pomoći, ali Mendi na to gleda kao na svoj posao od koga ima profit. Ona se vodi razmišljanjem, što više dece rodi, to će imati veće prihode. Godišnje Mendi dobije oko 24,000 funti od socijalne pomoći. Kako je izjavila da najviše voli svoju decu i tetovaže, nije ni čudo da je do sada za njih izdvojila oko 2,000 funti.

Pogledajte i Ljubav ili interes: Britanski par očekuje dvanaesto dete

“Možda moj način života šokira ljude, ali me to ne zanima. Trudnoće nisu bile planirane. A s obzirom na broj dece i broj obaveza koje oni donose, ja ne mogugu da radim. Socijalna pomoć je dovoljno velika da ne moram da se brinem”, rekla je Mendi.

Ona mesečno prima u proseku 2000 funti što je, oko 340.000 dinara. Od desetoro dece koliko je rodila, troje idalje živi sa njom.

Mendi je rekla da dozvoljava svojoj deci da piju alkohol u kući i da im često kupuje cigarete ako su dobri, i pomažu joj oko kuće i ručka.

Ona želi da dobije 50 unučića kako bi izvukla najveću sumu novca od socijalne pomoći, i to je rekla svojoj deci. Za sada, ona ima 16 unučića, a deca idu njenim stopama.

Njena ćerka Kristal, koja ima 24. godina ima četvoro dece i takođe prima socijalnu pomoć. Ona je idalje u vezi sa ocem mališana, ali kaže da oni ne žele da žive zajedno kako ne bi rizikovali da izgube pravo na socijalnu pomoć.

Pogledajte kako izgleda Mendina priča:

Mendi Kuavi je samohrana majka desetoro mališana, a želja joj je da postane baka pedeset unučića, kako bi prihod od države bio dovoljan da ne mora da radi do kraja života. Evo njene priče...
Izvor: YouTube

Izvor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica