Da u životu nije sve onako kako očekujemo uverili su se i mladi roditelji Kajl i Danijel Vilijams, kojima je bilo rečeno da očekuju ćerku. Međutim, umesto devojčice, Danijel je rodila dečaka.

“Ostao sam bez teksta i nisam mogao da verujem svojim očima. Bio sam budan već skoro 24 sata i pomislio sam da je možda sve od umora”, objašnjava tata Kajl kako je izgledao njegov prvi susret sa sinom.

Pogledajte i Kada je pravo vreme za 4D UZ?

I dok je njen muž mislio da je poludeo, Danijel nije znala šta se dešava sve dok joj nisu dali bebu u naručje, a tada je pomislila da je u pitanju šala.

Nakon što su se i sami iznenadili, Kajl i Danijel su odlučili da snime reakcije ostatka porodice, koji je isto tako očekivao devojčicu. 

Pogledajte i 7 znakova koji otkrivaju pol deteta

Video koji je za samo tri dana videlo više od 120 hiljada ljudi postao je pravi hit na internetu, a najzanimljivija reakcija je kada Danijelina mama Linda otkrije da je u pitanju dečak prilikom menjanja pelene. 

Pogledajte i nasmejte se:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.