Svi koji su se ostvarili u roditeljskoj ulozi znaju koliko je to zahtevan i težak posao, a još ukoliko ste samohrani roditelj stvar je još komplikovanija.

Nasira Muhamed, samohrana majka iz Severne Karoline, odlučila je da svoju decu nauči pameti i prošlog petka otpočela štrajk ispred svoje kuće. 

Pogledajte i Pubertet: 5 naučnih istraživanja za koje tinejdžeri treba da znaju

“Moja deca imaju sve što požele i  sve što im je, zapravo, potrebno za normalno odrastanje, ali i pored toga ništa ne poštuju i bezobrazne su. Misle da sam najlošija majka na svetu i da mogu da prežive bez mene. Zbog toga sam rekla U redu, ako je tako, onda započinjem štrajk“, kaže Nasira.

Pogledajte i Novo istraživanje: Tinejdžeri isključe mozak kada im roditelji "drže predavanja"

Kap koja je prelila čašu, bio je trenutak kada je jedna od Nasirinih devojčica ključem izgrebala novi auto. Očajna mama slučaj je čak prijavila i policiji, koja nije mogla ništa da uradi bez očevidaca.

“Jednostavno sam frustrirana i ovo je jedino rešenje koje mi je preostalo“, iskrena je ova mama koja ističe da neće prekinuti štrajk sve dok ne dobije ono što zaslužuje – poštovanje svoje dece.

Saznajte i Šta sve brine mame dečaka tinejdžera

Mišljenja oko Nasirinog neobičnog poteza su podeljena. Dok je jedni osuđuju da je sama kriva za loše ponašanje svoje dece, drugi roditelji pružaju joj punu podršku i razumeju je, jer kako kažu "teško je kada dajete sve od sebe da budete dobar roditelj, a ne dobijate ništa zauzvrat“.

Šta vi mislite o tome?


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.