Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ohrabrujuće reakcije dečaka na nasilje nad ženama! (VIDEO)

U jednom istraživanju, grupi dečaka rečeno je da prvo pomaze, pa nasmeju, a zatim ošamare devojčicu Martinu. Evo šta su oni uradili...

U okviru eksperimenta o nasilju nad ženama, grupa dečaka između 7 i 11 godina prvi put upoznali su devojčicu po imenu Martina, a autori videa zamolili su ih da učine nekoliko stvari, želeći da saznaju sa kakvim stavovima dečaci danas odrastaju.

Povezane vesti

Trebalo je da dečaci prvo kažu šta im se dopada kod devojčice.

Sledeći zadatak bio je da je pomiluju - neki su je pomazili po ruci, neki po obrazu.

Zatim, trebalo je da nasmeju Martinu nekom grimasom i u tome su uživali.

Povezane vesti

Ali, onda im je autor videa rekao da je ošamare. Svi do jednog ostali su zatečeni. Čovek je nekoliko puta ponovio šta bi trebalo da urade i dodao da je udare jako, ali svaki dečak namršteno je odgovorio - NE !

Kada je autor upitao zašto ne žele da je udare, dečaci su odgovorili iskreno, ali najrazličitije, poput "Isus ne želi da tučemo druge", "Ne treba tući devojčice", "Nemam razloga da je udarim", a najmlađi dečak stidljivo je rekao kako ne želi da je povredi.

Povezane vesti

Najsimpatičniji odgovor dao je jedan od dečaka, kada je citirao staru izreku: "Devojku ne bi trebalo udariti čak ni cvetom"!

Pogledajte ovaj simpatični video: 

U jednom istraživanju, grupi dečaka rečeno je da prvo pomaze, pa nasmeju, a zatim ošamare devojčicu Martinu. Evo šta su oni uradili...
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica