Novogodišnjim praznicima deca se najviše vesele, a osim šarenila i veselja koje praznici nose sa sobom, njihovoj sreći svakako doprinose i različiti pokloni.

Međutim, nova reklama španske Ikee pokazuje da sve ono što najmlađi stvarno žele ne može da se kupi u prodavnici. U marketinsškoj kampanji ovog brenda, od dece se tražilo da napišu dva pisma – jedno za Tri Kralja (španskog Deda Mraza) i jedno za njihove roditelje.

Pogledajte i 10 stvari koje vaša beba zaista želi za Božić

Pisma koja su mališani napisali Deda Mrazu nisu ništa neuobičajeno za taj uzrast – poželeli su najnovije igračke i tehnologiju. Ali pisma koja su napisali svojim roditeljima mnoge su iznenadila, ali i raznežila. Više od svega, deca su poželela kvalitetnije provedeno vreme sa mamom i tatom. Zahtevi su se kretali od “više zajedničkih aktivnosti kod kuće” do uživanja u porodičnoj večeri ili jednostavno samo zajedničkog popodneva uz crtaće. 

Pogledajte i 10 idealnih poklona za dvogodišnjaka

Zato roditelji, pre nego što požurite u prodavnicu po paketiće, razmislite da svojoj deci u novoj godini priuštite više vremena, dugih šetnji ili samo valjanja i izležavanja po krevetu… 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.