Ponekad se čini da situacije koje gledamo na filmu, ne mogu da se dogode u stvarnosti. Međutim, Mirjana Kovačević, uverila se u suprotno. Ona je svoje četvrto dete rodila ispred porodilišta u Vrnjačkoj Banji, jer beba više nije mogla da čeka.

Prema rečima Vesne Malićanin, direktorke Doma zdravlja, porođaj se dogodio u kolima hitne pomoći, a na svet je došao dečak koji je odmah zaplakao, normalne boje kože i sluzokože, sa odličnom ocenom. 

Pogledajte i Nesvakidašnje iskustvo: Porodila se u autobusu uz pomoć putnika

Mirjana Kovačević (27), majka Natalije (6), Teodore (5), Luke (3) i tek rođenog Ognjena kaže da joj je i ova četvrta trudnoća, iako neobična na kraju, protekla bez ikakvih problema.

Ognjen je na rođenju bio težak 3,2 kilograma i dugačak je 51 centimetar, a ovakav neobičan slučaj izgleda nije retkost u ovoj porodici.

“Prvu bebu sam u porodilištu čekao petnaestak minuta. Druga beba je počela da se rađa u liftu porodilišta. Treće dete se rodilo u našoj kući. Ljudi me pitaju zašto nismo ranije otišli u porodilište, ali kod moje žene porođaj nastupa veoma brzo i bez nekog velikog uvoda ili najave, skoro bez bolova“, kaže presrećan otac Boban Kovačević, a prenosi Blic.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.