Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za sve one koji vole da 'isteraju' pravdu, a ne znaju o čemu se radi: Poruka na prozoru je jednoj mami slomila srce (VIDEO)

Majka dečaka Gareta parkirala je svoj auto na mestu označenom za invalide, a kada se vratila, na prozoru je dočekala poruka koja joj je slomila srce...

  Izvor: Foto: Profimedia

Sve što je Garet Kojn želeo je da poseti Deda Mraza u tržnom centru u Pensilvaniji. Kako je to jedan od najvećih tržnih centara u Americi, pronaći parking je zaista teško, pogotovo tokom praznika. Njegova mama Nensi nije mnogo razmišljala i parkirala se na mesto za ljude sa invaliditetom.

Neko je primetio šta je uradila, i kako je porodica odšetala u tržni centar bez problema. Ovaj potpuni stranac je odlučio da stvari uzme u svoje ruke, ali u jako lošem smislu.

Povezane vesti

Kada je Nensi sa porodicom završila posetu Deda Mrazu, u povratku prema automobilu je primetila nešto crveno na njenim prozorima. Kada je prišla vratima, videla je nešto što joj je slomilo srce.

Bez obzira na to gde otišli, uvek možete da naiđete na ljude koji nemaju nikakav problem da zabijaju svoj nos u vaš privatni život. Nažalost, ova osoba je mislila da zna o čemu je reč, te je odlučila da "očita" lekciju Nensi jer je parkirala na mestu za invalide.

Koristeći crveni karmin, ova osoba je ispisala: "Ti nisi hendikepirana".

To je naravno istina kada je Nensi u pitanju, ali njena porodica ima pravo da koristi ta parking mesta, iako razlog za to nije očigledan. Možda ova zlobna osoba smatra da su hendikepirane osobe samo one koje koriste kolica.

Nensin sin, Garet, ima redak neurološki poremećaj poznat kao Batenova bolest. Osobe se inače rode zdrave, ali kako bolest napreduje njihovo stanje se pogoršava. Napadi, slepilo i kašnjenja u razvoju su vrlo česti kod obolelih, a Garet nije bio pošteđen nijednog od ovih simptoma.

Povezane vesti

Njegova majka je bila u šoku nakon što je ovo ugledala.

Rekla je: "Ne postoji lek, ne postoji terapija. Pokušavala sam da stvorim neka sećanja za svoju porodicu, a onda me ovo dočekalo. Zapitala sam se zašto je to tako, pa sam pomislila da ljudi ne razumeju. Zapravo ih nije briga."

Bes koji je ova porodica osetila, nakon toga je prerastao u tugu, zbog osobe koja je ovo uradila, jer nije znala šta se ustvari događa. U ovakvim situacijama je najbolje zaboraviti šta se desilo, što Džo Kojn, Nensin suprug, i pokušava da učini.

Portparol ovog tržnog centra kaže da su oni uvređeni time što se dogodilo, te da pomažu policiji sa njihovom istragom u vezi sa ovim slučajem.

Family of Terminally Ill Boy Shamed for Parking in Disabled Spot

Having a child with special needs is challenging enough. But then to have a stranger publicly shame your family for parking in a legal disabled parking space just made my stomach turn. Luckily, there are many more good people in the world than bad. We must not forget this. I am happy to share this update on the Coyne family of Gilbertsville, PA. Joe and Nancy Coyne thanks for telling your story. And Garrett, thanks for letting the world know the disabled community has a voice. Praying for your family. FOX 29

Posted by Chris O'Connell Fox 29 on Friday, December 22, 2017

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica