Šeri Sanderson prva je Australijanka koja je uspela da iskombinuje jogu sa novim sportom Paddleboard-om. Ovaj sport sličan surfovanju je postao pravi hit, pa su mnogi počeli da ga praktikuju. Razlika između običnog surfovanja na talasu i Paddleboard-a je u veslu, uz pomoć kojeg surferi lakše dobiju ubrzanje na dasci.

Pogledajte i Moje iskustvo: Joga, lek u trudnoći

“Oduvek sam volela da zabavljam i zasmejavam druge. Svako ko me poznaje reći će da sam stalno u pokretu i da me ne drži mesto. Međutim sada, zahvaljujući jogi na surferskoj dasci, konačno sam pronašla način kako da uspostavim ravnotežu“.

Pogledajte i Plivanje - sport i zabava

Ova mama petogodišnje Mili i trogodišnjeg Harija, kaže da joj je joga pozitivno uticala i na njih. 

“Nakon što sam počela jogu da praktikujem sa svojim mališanima, primetila sam da je ona pozitivno uticala i na njih. Naime, deca sada bez problema odlaze ranije u krevet, a takođe su se desile i velike promene u njihovom samopouzdanju. Ako je joga pomogla meni i mojoj deci, onda svakako može pomoći i drugima da pronađu harmoniju u svom životu“.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.