Dvadesetpetogodišnja Danijel Delf, umetnica iz Portlanda, autorka je očaravajuće serije fotografija pod nazivom "Da sam tada poznavala svoju majku", koja se razlikuje od svih sličnih porodičnih umetničkih projekata koje smo imali priliku da vidimo.

Pogledajte i Novi urnebesni trend na Internetu: Odrasli se fotografišu kao kad su bili deca (FOTO)

Naime, Danijel je, uz malu pomoć programa za digitalnu obradu fotografija, fotografijama iz mladosti svoje majke dodala i sopstvene fotografije.

"Uvek sam se pitala da li bismo moja mama i ja bile drugarice da smo odrastale zajedno", objasnila je Danijel otkud joj ideja za ovaj poduhvat. "Da li bismo imale iste predmete u školi? Isti smisao za humor? Da li bi nam ljudi rekli da smo nerazdvojne? Nakon što sam videla sebe na njenim fotografijama iz detinjstva, sigurna sam da bismo bile drugarice."

Danijelina mama je, očekivano, bila oduševljena ovim njenim umetničkim delima.

Pogledajte i Nezaboravni dani bezbrižnog detinjstva (FOTO)

"Mojoj mami se zaista dopao ovaj projekat", rekla je Danijel za Today. "Rekla je da ju je rasplakao i da ga gleda svakog dana. I ona veruje da bismo bile najbolje prijateljice da smo odrastale zajedno."

Pogledajte kako izgledaju ove emotivne i vesele fotografije...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Jeste li se ikada zapitali da li biste bile prijateljice sa svojom mamom, da ste odrastale zajedno u nekom drugom vremenu? Jedna umetnica je razmišljala o tome, a ove fotografije dale su joj odgovor na to pitanje...