Porodica Fauler je pre pet godina dobila najlepši mogući dar - ćerkice Oliviju i Elizabet, neodoljive plavokose devojčice. Ipak, odmah po njihovom rođenju, lekari su otkrili da se Olivijini organi nalaze na pogrešnima stranama njenog tela i da ima samo polovinu srca.

Saznajte i Hoće li roditelji dvanaestorice dečaka konačno dobiti ćerku?

Kako bi joj spasli život, lekari su joj od veštačkog materijala goreteksa napravili novi srčani ventil (tj. valvulu ili suženje sa zaliscima, koji sprečavaju vraćanje krvi iz pretkomore u komoru), zahvaljujući čemu je njeno srce "pumpalo" krv na pravilan način.

Zahvaljujući komplikovanoj i rizičnoj operaciji dodavanju veštačke valvule Olivijinom srcu, ova devojčica danas nasmejana trčkara, skače i igra se sa svojom sestrom Elizabet.

"Olivija odlično napreduje i niko ne bi mogao ni da pomisli da je deo njenog srca napravljen od materijala koji se koristi za izradnju kabanica", presrećan je ponosni tata ovih bliznakinja Ričard. "To je zaista neverovatno."

Pogledajte i Neobično priznanje majke sina s Daunovim sindromom

Čim je došla na svet, ova devojčica je postala pacijent bristolske Dečje kraljevske bolnice i od desetog dana života do svog drugog rođendana je imala četiri teške operacije, zbog čega je njen otac još srećniji i ponosniji kada je vidi kako sa svojom sestrom ulazi u školicu.

"Bili smo najponosniji roditelji na svetu kada smo ih videli kako prolaze kroz školsku kapiju zajedno", iskrena je Olivijina i Elizabetina mama Andrea.

Pogledajte i Žena s dvema matericama rodila zdravu bebu

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Kada je mala Olivija došla na svet, utvrđeno je da se njeni organi ne nalaze na svom mestu i da joj je formirano samo pola srca! Danas ona uživa u igri sa svojom sestrom i ljubavi svoje porodice...