Tri nedelje pre termina za porođaj, Kortni je osetila kontrakcije, zbog čega su ona i njen suprug Marko ušli u svoj mini-kombi i požurili ka bolnici kako bi njihove bebe bezbedno došle na svet. Međutim, ubrzo pre polaska, Kortni je osetila da joj je pukao vodenjak.

Pogledajte i Kada bi muškarci pričali priču o porođaju svoje supruge...

Dok su još putovali, uzbuđeni roditelji pozvali su hitnu pomoć. Iako su ih medicinski radnici posavetovali da zaustave vozilo i sačekaju pomoć, oni su nastavili da hitaju ka porodilištu.

Nakon samo 15 minuta od polaska, De Kontova je na svet donela svog sina Rensoma.

Pogledajte i Porođaj u vodi: Udoban dolazak na svet (FOTO)

"Dok je Marko vozio, još uvek sam bila obučena", rekla je Kortni za WTVD. "Zato sam vikala: 'Skini mi pantalone', a on je pokušavao da to uradi dok vozi, a beba je već izašla - pantalone su je 'uhvatile'."

Deset minuta kasnije, rođena je i devojčica Dalija.

Pogledajte i Karakter određuje tok porođaja

"Nakon što je Rensom rođen, Kortni ga je podigla i obraćala mu se kako bi ga umirila - između kontrakcija. To je bio majčinski instinkt, govorila mu je: 'Dobrodošao na svet, volimo te'", otkrio je ponosni tata medijima. "Isto je bilo i s Dalijom... Držala ih je oboje i obraćala im se, pokušavala da ih ugreje."


Foto: YouTube

Par se bezbedno odvezao do bolnice, gde su babice proverile zdravstveno stanje beba.

De Kontova priznaje da joj je najvažnije to što je sve prošlo bez ijedne komplikacije.

Pogledajte i Trenuci sa porođaja: Beba ne želi da se odvoji od majke (VIDEO)

"Rodila sam ih oboje bez ikakve medicinske pomoći, a imam dijabetes tipa 1. Postoji mnogo mogućih komplikacija koje sam se nadala da ću izbeći", iskrena je ova mama. "Na kraju smo ih sve izbegli i osećam se zaista blagosloveno."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.