Rajanova mama Sandra, koja je poreklom iz Srbije, primetila je da njen sin obožava modu još kada je imao dve godine. Budući da je Sandra profesionalna fotografkinja, ona ga je često fotografisala, a mali Rajan uživao je u poziranju i presvlačenju.

Pogledajte i Mališani koji su postali zvezde Instagrama

"Zato smo super par: on obožava da pozira, a ja sam njegov lični fotograf", objasnila je medijima Sandra.

Danas je Rajan jedan od najpoznatijih mališana na Instagramu, upravo zahvaljujući svom modnom ukusu i uživanju u poziranju.


Saznajte i Kako su šestogodišnje bliznakinje osvojile Internet?

"Ljudi ga primećuju gde god da se pojavi i jako pozitivno reaguju. Sviđa im se kako je obučen, kao i njegova frizura. Zaustavljaju nas na ulici i pitaju mogu li da se fotografišu s njim", otkrila je Sandra i dodala da se Rajan oduševi svaki put kad ugleda svoju fotografiju.

Zbog svega toga, ne čudi što ovaj mališan slovensko-srpskog porekla na Instagramu ima oko 62 hiljade pratilaca i što, kako on ponosno ističe, ima više cipela od svoje mame. Pogledajte Rajanov talenat...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Neodoljivi trogodišnjak postao je prava mala modna ikona! Pogledajte čime je Rajan Sikret Rodrigez osvojio svet...