Ova stanovnica Floride radi u zabavnom parku u kojem su aligatori velike zvezde, a ona i njen suprug se spasavanjem aligatora volonterski bave već dve godine. Kako Marta objašnjava, njen osmogotišnji sinčić misli da je ovaj mamin posao "super", a nju, čini se, u tome da bude "super" za svog sina ne sprečava ništa - čak ni to što je trenutno u drugom stanju.

Pogledajte i Promene u trudnoći: Zašto me boli...

"To je isto kao kada bi to radio neko ko samo ima veliki stomak", skromna je Marta, koja dodaje da se oseća potpuno bezbedno dok izvodi svoje trikove, među kojima je i ljubljenje njuške aligatora.

"Znam svoje granice. Znam s kojim aligatorima mogu da radim, a sa kojima ne mogu. Znam im veličinu, znam trikove koje mogu i koje ne mogu da izvedem. Ne bih uradila nešto za šta nisam sigurna, jer ne bih ugrozila samo sebe, već i samu životinju", kaže Marta.

Ova mama priznaje da je zavisnik od adrenalina i da joj aligatora nikad nije dosta. Ona s njima ulazi u bazen, hrani ih, rve se s njima, penje im se na leđa.


Pogledajte i: U osmom mesecu trudnoće istrčala trku na 800 metara!

Ipak, Marta, iako je ponosna na svoje podvige, kaže da ne bi smela da prizna svojoj majci da je nastavila svoje opasne igre i u trudnoći.

"Ona zna da sam trudna i zna da se rvem sa aligatorima. Samo ne zna da te dve stvari radim istovremeno", našalila se ova neobično hrabra žena.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.