Kendrik i Dejvid su odlučili da kad god otputuju ili obeležavaju neki značajan datum poziraju na istovetan način - Kendrik zauzima jedan položaj iz joge i srećni par se ljubi. Budući da nisu uvek u društvu, ponekad je teško ovekovečiti te dragocene trenutke, u čemu im pomaže tajmer.

VIŠE: Porodični trenuci poznatih na Instagramu (FOTO)

"Nije nimalo lako savršeno postaviti aparat na neku kantu ili kamen, još je teže otrčati do Kendrik podići je i napraviti istu pozu svaki put", priznaje Dejvid.

Dejvid otkriva da mu je omiljena fotografija ona koja je nastala u blizini porodične farme pamuka u ruralnom delu Džordžije.

VIŠE: Dirljiva foto-priča o trudnoći i ljubavi

"To mesto je čarobno! Veliko staro drveće, ledeno hladna voda. Imao sam baš veliku želju da se tu fotografišemo", otkriva Dejvid.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Kendrik Brinson i Dejvid Volter Benks putuju po svetu i fotografišu neverovatne prizore oko sebe, a uvek poziraju na isti način - tokom poljupca!