Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od crteža dvogodišnjakinje nastaju prava umetnička dela (VIDEO)

Jedna majka koja se bavi umetnošću, pretvara žvrljotine svoje ćerkice u remekdelo. Pogledajte kako...

  Izvor: Foto: The Mischievous Mommy

Kada deca crtaju, većina roditelja pohvali njihovu kreativnost a zatim delo svog mališana okače na frižider. Ili ga kasnije u toku večeri slučajno bace u korpu za otpatke. Ali jedna mama odlučila je da kreacije svoje ćerke uzdigne na viši nivo.

Rut Osterman je umetnica koja je ovog leta sa svojom dvogodišnjom ćerkicom Iv počela da sarađuje na stvaranju sjajnih slika. Prvo nastupa Iv, i napravi svoje dečje žvrljotine, a zatim mama doda boje i druge detalje kako bi svaki crtež pretvorila u pravu sliku. A rezultat oduzima dah.

Na svom blogu The Mischievous Mommy, Rut postavlja videe koji prate način izrade, a kao što vidite, umetnica se trudi da zadrži originalnu zamisao svoje ćerkice.

"Kada ste dete ne postoji nikakav okvir za vas, samo bezgranična sloboda da istražujete svaki mogući kutak kreativnosti i avanture. Iako se deca ugledaju na nas i traže nadzor, jednako je važno da usporimo od svakodnevnih obaveza i da ih samo saslušamo, ma koliko nam se njihove ideje činile čudnim", zaključila je Rut.

Jedna majka koja se bavi umetnošću, pretvara žvrljotine svoje ćerkice u remekdelo. Pogledajte kako...
Izvor: YouTube

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica