Kako prenosi Hafington Post, ova mama je više puta opomenula decu "da prestanu da gnječe j***ni hleb", posle čega joj je jedna žena prišla i zamolila je da se na taj način ne obraća svojoj deci. Žena po imenu Mišel Smit ju je, štaviše, i prijavila policiji, nakon čega je Volfova uhapšena.

"Policajac mi je rekao: 'Uhapšeni ste'... Pred mojom decom, pred mojim suprugom, pred ostalim kupcima", rekla je Danijela za Vesti Kanala 6. "Nikome nisam naškodila. Nikoga nisam povredila. Ta žena mi je rekla da je imala loš dan. Dakle, zato što imaš loš dan, uništićeš nečiji život."


VIŠE: Decu privlače psovke

Po zakonima Južne Karoline, u kojoj Volfova živi, izgredom se smatra i nastup besa u prisustvu drugih - makar se ispoljavao i rečima. Ukoliko se ovakvo ponašanje dogodi na mestu gde se građani okupljaju, kao i u školi ili crkvi, izgrednik je u znatno većem problemu.

Mišel Smit je kasnije kontaktirala Volfovu i izvinila joj se, istakavši da nije želela da napravi Danijeli veći problem, već samo samo da zaštiti njenu decu od psovki. Kako je priznala, nepristojan rečnik ju je podsetio na zlostavljanje koje je iskusila u detinjstvu.

VIŠE: Kad dete počne da psuje

"Izvinite što sam se mešala u vaša posla", rekla je Smitova, a Danijela Volf otkriva da više nikada neće izgovoriti reč koja ju je koštala slobode i vremena provedenog s porodicom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.