Ova mama je u svom blogu ukazala na to da se odnedavno na tržištu mogu pronaći ovi neobični proozivodi i zapitala se kako je moguće da je društvo došlo u situaciju da je to način da se deca zaštite. Pita se hoće li neko izumeti kacige koje deca nose čitavog dana ili će u nekom trenutku u budućnosti umesto dece u škole ići njihovi hologrami.


VIŠE: Obavezno auto-sedište za dete

"Sve je to suludo. Živimo u svetu u kojem znamo kakve se sve užasne stvari mogu dogoditi našoj deci na mestu na kojem bi trebalo da su bezbedni i na koje ih šaljemo svakog dana", piše Smitova.

Kako ona objašnjava, Amerikom vlada "epidemija pucnjave po školi", a mogućnost da neki zakon to spreči je manja od mogućnosti da u škole zaista krenu hologrami dece.

VIŠE: Direktor škole koji tajno radi kao pomagač Zubne vile!

"Možda mi je čak i drago što proizvođači prave stvari kao što je ćebe otporno na metke, pošto već niko ne radi na tome da se reši pravi problem", kaže Sara Smit.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.