Kako piše britanski Miror, Lara, dvadesetdevetogodišnja stanovnica Bristola, boluje od dijabetesa, zbog čega je bila sklona gojenju u trudnoći, ali niko nije očekivao da će ona postati rekorderka u veličini trudničkog stomačića. Naime, ozbim njenog stomaka iznosio je jedan metara i 39 centimetara, zbog čega nije mogla da obuče običnu odeću za trudnice i bila je primorana da nosi konfekcijski broj 50.

VIŠE: Upoznajte svetsku rekorderku u doniranju sopstvenog mleka!

"To je bila moja prva trudnoća i nisam imala predstavu šta bi trebalo da očekujem, ali sam zanala da nije normalno da mi stomak toliko poraste - naročito jer sam nosila samo jedno dete", kaže ponosna mama male Savane. "U dvanestoj nedelji su me ljudi pitali bliži li mi se termin - bila sam tolika! A moj stomak je nastavljao da raste i raste..."

VIŠE: Zanimljive ideje za oslikavanje trudničkog stomačića

Iako bi se na osnovu ove priče mogao doneti zaključak da je Lara imala poteškoće da postporođajne kilograme izgubi, ona danas izgleda kao pre nego što je zatrudnela, piše Miror. Ona je tokom trudnoće dobila više od 41 kilograma, ali su oni ubrzo posle rođenja ćerkice Savane, počeli da nestaju. Kako Lara priznaje, za to je zaslužna, pre svega, promena načina ishrane, tj. konzumiranje isključivo zdrave hrane i ispunjavanje obaveza koje se tiču njene bebe.

VIŠE: Pensilvanija: Dodirivanje trudničkog stomaka kažnjivo zakonom!

"Nisam mogla da verujem koliko sam bila krupna, ali me to nije odgovorilo od toga da još jednom postanem mama", kaže Lara. "Čak i ako budem veća nego prošlog puta, to će vredeti ukoliko rodim zdravu bebu."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Vest o Lari Karpenter-Bek, čiji je obim trudničkog stomaka iznosio neverovatnih 139 centimetara, obišla je svet, ali ga novi podatak o ovoj mami zapanjio: ona je već izgubila svoje postporođajne kilograme! Pogledajte kako joj je to uspelo.