Uprkos tome što su lekari posle spontanog pobačaja čak pet puta pregledali Mišel, doktori tada nisu primetili da je ona nosila blizance, niti je bilo naznaka da je jedna od beba preživela. Međutim, iako je jedan plod definitivno nepovratno izgubljen, drugi je nastavio da se bori. Danas je to neodoljiva devojčica po imenu Megan.

Lekari su, naime, nakon čitavog ovog procesa želeli da operacijom uklone ugrušak krvi koji se pojavio u Mišelinoj materici, kada su se, neposredno pred operaciju, na ultrazvučnom pregledu pojavili slabašni otkucaji srca.

VIŠE: Rođena beba koja je preživela pokušaj abortusa

Zatim je utvrđeno da je Mišel nosila blizance i da je jedno od njene dece u odličnom stanju, te da se trudnoća može normalno nastaviti.

"Pobačaj i abortus su bili apsolutno užasni. Tih deset dana između pobačaja i ponovnog odlaska u bolnicu potpuno su mi zamagljeni. Ali onda sam videla taj otkucaj srca. Pomislia sam da to nikako ne može biti tačno. Nakon svega kroz šta smo prošli, nisam želela da se nadam", priznaje ova mama. "Doktor je izašao i vratio se sa starijim lekarom, koji me je ponovo snimio i rekao mi: ‘Nećete verovati, ali imamo otkucaje srca’. To je bio najbolji osećaj na svetu!"

VIŠE: Spontani pobačaji poznatih mama

Malenu Megan njena ponosna mama danas naziva "čudom od deteta" i veoma je srećna zbog toga što je jedno od njene dece danas u njenom naručju.

"Sada je Megan dobro. Ona je jedna velika, zdrava beba. Lekari su mi rekli da je to bio blagoslov. Nikada nisu čuli za slučaj poput mog. Neko je pazio na nas", zaključila je Mišel.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.