U novembru prošle godine, ova dvadesetdevetogodišnjakinja je svog sina Džejdena na svet donela carskim rezom, jer se za četiri dana porođaja „otvorila“ samo sedam centimetara. Nakon štoje Džejden rođen, Samanta je vrlo brzo napustila operacionu salu.

Međutim, ubrzo potom, došlo je to hemoragije, a Samanta je primala jednu transfuziju krvi za drugom, činilo se bezuspešno, jer je gubila sve više krvi, prenosi Dejli Mejl.

„Nisam imala predstavu da je moguće izgubiti toliko krvi“, rekla je ova majka. „Sedamnaestoro ljudi mi je spasilo život. Da oni nisu donirali krv, ne bismo imali dovoljno za transfuziju i moje dete bi odrastalo bez majke.“

Kako priznaje, na umu joj je bilo samo jedno: plašila se da će preminuti pre nego što dobije priliku da drži svog sina u naručju.

Srećom, lekari su upotrebili popularni i revolucionarni hirurški lepak koji joj je zaustavio krvarenje, zahvaljujući čemu je Samanta danas u prilici da svakog dana grli svog sinčića. Danas srećna i zdrava majka, ona još uvek ne može da zaboravi strah koji je prošlog novembra osetila.

„Još uvek imam ta sećanja. Bilo je zastrašujuće, nisam imala pojma šta se događa, samo sam osetila vrelinu između nogu i odvezli su me u operacionu salu“, seća se Samanta.

„Sve što sam želela bilo je da držim svog malog dečaka, a nisam čak ni znala ni da li je dobro“, priznaje ova mama i ističe da se ona i njen sin sada osećaju odlično.

„Džejden je savršeno zdrav dečak, a ja sam zdrava žena. Imamo svoju divnu, malu porodicu“, srećna je Samanta.

Ipak, ona dodaje da je razvila paničan strah od trudnoće i porođaja, uravo zbog tako obilnog krvarenja i stanja polusvesti u kom se našla.